• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Autoliefhebbers massaal naar Apeldoorn na ingrijpen politie

APELDOORN - De parkeerplaats voor de MediaMarkt in Apeldoorn stroomde zaterdagavond vol met honderden getunede auto's. De voertuigen kwamen uit Deventer, waar de politie een einde aan de zogenoemde 'car meeting' had gemaakt.

Bij een 'car meeting' laten deelnemers hun getunede auto zien aan andere autoliefhebbers. In Deventer was de bijeenkomst georganiseerd aan de Essenstraat. Daar kwam de verkeersveiligheid in het geding, waarna de politie ingreep. Ook was er geen vergunning verleend, zo laat de politie weten.

De stoet trok vervolgens naar de parkeerplaats aan De Voorwaarts in Apeldoorn. Daar reden de auto's af en aan, meldt een correspondent. Onder de deelnemers waren veel Duitse autoliefhebbers.

Politie doet onderzoek

Ook in Apeldoorn kwam de politie ter plaatse, waarna er weer auto's vertrokken. De politie doet nader onderzoek naar de bijeenkomsten en zegt in contact te willen komen met de organisatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00