RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

In de serie ‘Brand Meester!’ is verschenen: ‘Vuurvechter’

APELDOORN - Begin deze maand is het derde deel in de serie ‘Brand Meester!’ uitgekomen. Het boek ‘Vuurvechter’ is geschreven door de Apeldoornse schrijver Herman Wilbrink en speelt zich op veel bekende plekken in de stad af.

Het verhaal gaat over Sander die wordt aangenomen bij de Apeldoornse brandweerploeg. Hij krijgt het meteen druk, want er is een brandstichter actief. Als er op het industrieterrein in Apeldoorn-Noord een brand in een loods uitbreekt, gaat hij samen met een collega naar binnen. Een gedeelte van het gebouw stort in en Sander komt voor een moeilijke keuze te staan. Moet hij zijn collega achterlaten en alleen teruggaan?

Dit derde verhaal is bedacht nadat Herman Wilbrink een 24-uursdienst mocht meelopen met de brandweer. De brandweermannen van de kazerne aan de Vosselmanstraat spelen de hoofdrol. Zij kregen het boek uitgereikt door de schrijver.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn