• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inbrekers slaan toe in Lieren

LIEREN - In de nacht van 1 op 2 mei slaan deze twee inbrekers toe bij een installatiebedrijf aan de Lierderstraat in Lieren. Ze maken een geldbedrag buit.

Het duo heeft alle kantoren en ruimtes van het bedrijf doorzocht en schade aan het pand toegebracht.

Bekijk de beelden.

Verdachte 1 is een lichtgetinte man met een grote, puntige neus. Hij droeg een donkerblauwe muts met daaronder een donkerblauwe jas met capuchon. Hij droeg grijze handschoenen. Ook droeg hij een grijze spijkerbroek en zwarte Adidas sportschoenen.

Ook de tweede verdachte is een lichtgetinte man. Hij is groter dan de ander. Hij droeg een donkerblauwe jas met capuchon en daaronder een zwarte pet. De man had grijze handschoenen aan en hij had zijn gezicht bedekt. Hij droeg een zwarte broek en liep op grijszwarte schoenen. Tot slot had hij een zwarte rugtas bij zich.

Iets gehoord, iets gezien? Waarschuw dan de politie en bel 0800-6070 of neem contact op Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Het zaaknummer is 2019190918. Uiteraard mag je ook dit tipformulier invullen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00