RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inloopspreekuren over reizen met het OV in Apeldoorn

In de winter zijn de dagen korter en is het eerder donker. Stap je liever niet in de auto wanneer het begint te schemeren of als het al donker is, dan kan het openbaar vervoer een oplossing zijn. De OV-ambassadeurs staan klaar om je hierbij te helpen. Ook als je andere vragen hebt over het gebruik van het ov of al een tijdje niet meer met de bus of trein hebt gereisd. Bij de maandelijkse inloopspreekuren kun je al je vragen stellen over het openbaar vervoer.

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Zij helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zul je merken dat het meevalt. Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.

Het volgende inloopspreekuur vindt plaats op maandag 15 januari van 14.00 uur tot 15.30 uur in CODA bibliotheek De Maten, Violierenplein 102, Apeldoorn. Gaat je voorkeur uit naar telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 038-303 70 10. De telefonische spreekuren vinden plaats op maandag- tot vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Wil je meer informatie en een overzicht van alle activiteiten? Kijk dan op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn