• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving artiesten Cultuur bij je buur van start

APELDOORN - Apeldoornse amateurartiesten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor een nieuwe editie van Cultuur bij je buur op 18 en 19 april 2020.

Elke act, kunstenaar of artiest – die een link heeft met Apeldoorn - is welkom om zich in te schrijven. Door foto’s, filmpjes of muziek toe te voegen aan de inschrijving, krijgen inwoners van Apeldoorn een beeld van wie ze eventueel in huis halen. Vanaf januari kunnen inwoners van Apeldoorn zich als gastheer of –vrouw aanmelden en zelf een artiest boeken. Daarna is het aan hen samen om het optreden of de expositie te promoten.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website www.cultuurbijjebuur.nl onder het kopje ‘ik ben artiest’.

Sinds 2014 is Cultuur bij je buur hét evenement dat Apeldoorners en artiesten jaarlijks samenbrengt. Gastheren en –vrouwen in huiskamers, tuinen, galeries, wijk- en zorgcentra organiseren persoonlijke, laagdrempelige optredens voor buurtbewoners en stadsgenoten. Kleinschalig en gratis!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Black and Blues
22:00 tot 23:00