• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving coachingsprogramma Popsport Gelderland 2020 weer open!

APELDOORN - Hoewel Popsport NL 2019 nog in volle gang is, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur en is de inschrijving voor Popsport Gelderland 2020 gestart! 

Aanmelden voor Popsport Gelderland 2020
Popsport is hét coachingsprogramma voor muzikanten in heel Nederland die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich aanmelden voor Popsport 2020 via www.popsport.nl/aanmelden

Start in provincie
Popsport deelnemers starten met het programma in Gelderland. Zij krijgen artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens en een opname in een professionele studio. Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland.

Fasering
De aanmeldingsperiode loopt tot 1 februari. Daarna begint zo snel mogelijk het Gelderse deel van het traject. Vanuit het Gelderse traject stroomt 1 deelnemer door naar het landelijke traject. De locaties van de coaching dagen worden per keer bepaald.

Popsport NL
Op basis van motivatie en potentie gaat een acts door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live recording met videoclip.

Alle genres
Popsport is er voor alle genres: dj/producers, rappers, bands, singer-songwriters en acts.

Ken jij muzikaal talent?
Popsport zorgt ervoor dat jonge talenten verder komen. Ken jij iemand die echt aan Popsport moet deelnemen? Verwijs diegene dan naar de website: www.popsport.nl/aanmelden

Meer info
www.popsport.nl
Facebook: popsportnederland
Twitter: @Popsport
Instagram: @Popsport
#nextstep

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00