RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving voor een optreden in de muziektent Oranjepark geopend!

APELDOORN - Ook dit jaar verzorgd de Stichting Muziektent Oranjepark gezellige zondagmiddagconcerten in en bij de muziektent. In de periode van 17 mei t/m 13 september elke zondag van 14.00-16.00 uur

Vorig jaar was het wederom een zeer groot succes met een zeer divers programma waarin (bijna) alle muziekstijlen waren vertegenwoordigd. Het zou geweldig zijn als ook dit jaar de programmering weer heel verschillend is, dus voor elk wat wils.

Ben je een singer-songwriter, speel je in een band, zing je solo of misschien wel in een koor meld je dan aan. Voorwaarde is wel dat je een programma hebt van tenminste 45 minuten.

Inschrijven kan t/m 29 februari a.s. daarna gaat het bestuur zich buigen over de programmering en krijg je binnen 3 weken bericht of je wel of niet bent ingeloot.

Omdat we een kleine stichting zijn en afhankelijk van subsidie en sponsoring kunnen we je slechts een geringe onkostenvergoeding geven voor een optreden. Daar tegenover staat dat je speelt in de prachtige historische muziektent die in het mooiste park van Apeldoorn staat. Door de enorme toeloop -elke zondagmiddag weer- van muziekminnende mensen geeft het optreden sowieso heel veel voldoening en wordt het een groot succes.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn