RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Invallen en aanhoudingen wegens miljoenenfraude

APELDOORN - De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) is woensdag woningen in Apeldoorn en Hattem binnengevallen in het kader van een groot onderzoek naar het witwassen van ongeveer 1,8 miljoen euro.

Ook in Houten, Oldenzaal, Zwolle en de gemeente Lopik deed de politie invallen. Er loopt een strafrechtelijk onderzoek naar zeven verdachten, onder wie een 54-jarige man uit Hattem en een echtpaar van 53 en 51 jaar oud uit Apeldoorn. Zij zouden het geld via buitenlandse fiscale constructies achterover hebben gedrukt.

Vuurwapen

Tijdens de invallen is beslag gelegd op digitale en fysieke administratie. De politie heeft een vuurwapen in beslag genomen. 

Het onderzoek naar de verdachten houdt verband met de Panama Papers. Dat is de naam die is gegeven aan een grote hoeveelheid uitgelekte gegevens over dubieuze constructies die in Panama werden opgetuigd.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn