RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

IVN Apeldoorn pakt groots uit met 70 jarig jubileum

Natuurdag 14 oktober

Om het 70-jarig jubileum van IVN Apeldoorn te vieren nodigt de afdeling jong en oud uit op zondag 14 oktober van 11 tot 16 uur voor interessante en leuke activiteiten rondom Het Woldhuis (Het Woldhuis 11, gelegen ten oosten van de wijk Woudhuis en de A50). In kraampjes is van alles te
vinden over natuur en milieu, ook de gemeente en aanbieders van duurzame producten zijn present.

Je conditie testen kan tijdens een bootcamp in de natuur net zoals meer te weten komen over natuurfotografie tijdens korte workshops. Kinderen kunnen een natuuropdrachten circuit volgen of kijken naar interactief toneel van DISK theaterproducties. Voor de inwendige mens is aan
versnaperingen gedacht. De Natuurdag is gratis toegankelijk. Voor meer informatie zie IVN Apeldoorn

De Apeldoornse afdeling is een van de 200 in Nederland waarbij ongeveer 20.000 vrijwilligers samen met een klein aantal beroepskrachten actief zijn. De natuurorganisatie wil mensen meer bij de natuur betrekken en de waarde en het belang van natuur en milieu laten beseffen door middel van natuureducatie.

Naast de publieks-en aangevraagde wandelingen en fietstochten, komen er steeds meer vooral korte cursussen met heel diverse onderwerpen. Natuur in de zorg richt zich op natuurbeleving voor ouderen in verpleegtehuizen. Tussen begin september en half maart is een ploeg iedere veertien dagen bezig met landschapsonderhoud. Honderden schoolkinderen gaan jaarlijks op pad met de schoolgidsen. Natuurroutes worden duizenden keren gratis gedownload. Het is slechts een greep uit alle activiteiten van de Apeldoornse afdeling. Natuureducatie is belangrijker dan ooit.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn