RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jan Smit met ‘Met andere woorden’

Muzikaliteit zit in de genen van Jan Smit. De man van het Hollandse lied toonde zijn kwaliteit als zanger/entertainer aan het Apeldoornse publiek. Zijn nieuwste muzikale creatie heet: ‘Met andere woorden’. 12 collegazangers hebben voor hem een nummer geschreven. Alle 12 nummers werden door Jan vertolkt.

Collegazangers als: Lange Frans, Frank Boeijen, Jan Keijzer, Miss Montreal, Guus Meeuwis hebben voor hem geschreven. Van breekbaar en klein tot een uitbundige wals. Jan werd begeleid door zijn eigen band. Het geheel stond als een huis en was muzikaal van een hoog niveau.

Na de pauze kwamen de oudere Jan Smit nummers voorbij. Voor de fans mooie momenten waarin er uitbundig werd mee gezongen en gedeind op het ritme van de muziek. Het publiek bleef niet zitten maar stond massaal mee te zingen en te bewegen. Jan verstaat de kunst om het publiek op een ontspannen manier aan zich te binden. De fans genoten zichtbaar van Jan en zijn band. Zang, muziek, licht en geluid, alles klopte.

Jan Smit, Orpheus Hanoszaal vrijdag 12 oktober

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn