RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jazzclub in Gigant een voltreffer

Elke 3ezondag van de maand is er Jazzclub in Gigant. Het lijkt een voltreffer te worden, vanaf de start loopt de zaal vol. Met liefhebbers en fans van de musici in een format dat aanslaat. Onder de bezielende begeleiding van de Guus Essers band wordt er ruimte gegeven aan eigen optredens van lokale musici en een gast van naam. Deze zondag was er ruimte voor de studenten van Kasper Rietkerk en Artvark een 4 mans saxofoon formatie.  De studenten speelden de sterren van de hemel, want ga er maar aan staan om in een zaal vol liefhebbers en vlak voor de super professionals van Artvark op te treden. Complimenten! Kijk en als je als opa gefilmd wordt door je dochter en je kleinzoon wordt zo begeesterd door je spel dat hij het na gaat doen. Dan weet je dat je op hun en de zaal een onuitwisbare indruk hebt gemaakt. Wedden dat hij later ook saxofoon gaat spelen? Met opa….cool.

Daarna kwam Artvark met een nummer Trance, tevoren aangekondigd, met een lengte van 45 min. Prachtige muziek met ruimte voor samenspel en solo’s. Het leek af en toe een saxofoon ballet zoals deze musici over het toneel bewogen om alle variaties van hun samenspel te demonstreren. Prachtig.

Wat maakt het nu zo gezellig, de gesponsorde hapjes, de gratis toegang?  Ik denk gewoon de muziek en het relaxte publiek.

14 april is er weer Jazzclub in Gigant van 16.00 tot 19.00 uur

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn