RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

#Jebentnietalleen: talenten Leger des Heils op het podium

Vele talenten van het Leger des Heils krijgen op woensdag 15 mei een bijzondere kans. Zij mogen dan namelijk optreden in Theater Orpheus. Op het podium. En dat vinden ze best spannend.

Afgelopen week was ik aanwezig in Theater Orpheus. Op het moment van binnenkomst ontmoette ik naast Creating Heroes ook één van de deelnemers van het Kunst- en Theaterfestival en zijn begeleidster Athalia. Dit voor het opnemen van een echte promo-video.
Danny Mesu, 36 jaar is naast deelnemer van het Leger des Heils ook een van de talenten die deelnemen aan het Kunst- en Theater Festival op 15 mei in Theater Orpheus. Hij is zichtbaar zenuwachtig tijdens de opnamen en neemt zo nu en dan een break om een frisse neus te pakken of een peukie te doen om vervolgens weer verder te gaan met de opnamen.

Danny zal naast de vele andere talenten het podium van Orpheus gaan sieren en in de spotlights staan. Een heel podium voor hem alleen. Net zoals de vele andere deelnemers van het Kunst & Theater festival #jebentnietalleen, georganiseerd door het Leger des Heils. Hij mocht het die middag even voelen hoe het is om op zo’n podium te staan. Dit bracht naast zichtbare trots en ook een ietwat gespannen glimlach om zijn mondhoeken. Danny geeft tussendoor subtiel aan ,,maar ik ga het wel flikken”. Kunst, rap, dans en andere muziek; het komt allemaal langs tijdens dit festival.

De deelnemers aan het festival wonen, werken, leren en leveren dagelijks een strijd om te overleven en weg te blijven van juist die verleidingen die onze samenleving biedt. Ze doen er dan ook toe. Ze hebben talenten en oerkrachten die in de puurste vorm die avond voorbij zullen komen. Daarvoor stelt Theater Orpheus graag de deuren open op woensdag 15 mei om 19.30 uur om hierbij aanwezig te zijn. Ook dragen vele Apeldoornse ondernemers & bedrijven op hun geheel eigen wijze een steentje bij aan het mogelijk maken van dit alles. Een betekenisvolle avond dus.

Bedrijven, politici, inwoners van Apeldoorn groot of klein zou ik willen oproepen om hierbij aanwezig te willen zijn. Om deze talenten te komen ondersteunen, een hart onder de riem te steken, je enthousiasme te delen, maar bovenal om als mens deze verborgen talenten te ‘zien’. Een echt podium voor deelnemers van het Leger des Heils die hun talenten met jou als bezoeker willen delen in een avondvullend programma in Orpheus. Ik roep op om via de sociale media kanalen de hashtag #ikbennietalleen te delen om op die wijze deze talenten te steunen, een podium, een volle zaal en bekendheid te geven aan dit prachtige en in deze tijd passende initiatief.

Gratis kaarten zijn via deze link te bestellen.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn