RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jeugdbestuur Waterschap Vallei en Veluwe presenteert jeugdbestuursagenda

De nieuwe jeugdbestuursagenda van het jeugdbestuur van Waterschap Vallei en Veluwe is een feit. Het jeugdbestuur, bestaande uit 8 enthousiaste jongeren, presenteerde de agenda aan het algemeen bestuur van het waterschap. 

In de jeugdbestuursagenda zijn door de jongeren 5 thema’s aangewezen die zij belangrijk vinden: vergroening van de openbare leefomgeving, watervervuiling door (plastic) zwerfafval, watergezondheid, waterschapsbewustzijn en waterbewustzijn.

Toekomst van jongeren

Sinds hun installatie in maart 2024 hebben de jongeren tijdens hun vergaderingen hard gewerkt aan de nieuwe jeugdbestuursagenda. Het raakt aan onderwerpen die de jeugdbestuurders belangrijk vinden voor de toekomst van jongeren, zoals duurzaamheid, gezondheid en waterbewustzijn.

Met deze agenda onder de arm zet het jeugdbestuur zich de komende jaren in om het waterschap te voorzien van gevraagd en ongevraagd advies, maar vertalen zij ook de boodschap van het waterschap rondom deze onderwerpen naar leeftijdsgenoten. Eén van de manieren waarop ze een brede groep jongeren bereiken, is via sociale media. Op het instagram account @jeugdbestuurvalleiveluwe plaatsen ze regelmatig leuke, informatieve posts en stories over de thema’s en projecten waar zij als jeugdbestuurders mee bezig zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn