RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

John Lennon Bus stopt in Apeldoorn

De John Lennon Bus stond gisteren (woensdag 18 juli) en vandaag (donderdag 19 juli) in Apeldoorn. In de bus bevindt zich de grootste mobiele opnamestudio van Nederland, waar jong muzikaal talent uit de regio in twee dagen een nummer schrijft, produceert, en er een videoclip bij opneemt. 

De John Lennon Educational Tour Bus, een non-profit organisatie uit de Verenigde Staten, tourt al jarenlang langs scholen en festivals. Dit jaar doet de bus naast Apeldoorn ook Leeuwarden en Den Haag aan in samenwerking met Stichting Popsport. In Apeldoorn wordt samengewerkt met poppodium Gigant.

De meterslange tourbus staat geparkeerd naast het ACEC-gebouw. Negen jongeren uit de regio schrijven en produceren hier onder begeleiding van drie ervaring producers in twee dagen een nieuw nummer, waar ook gelijk een videoclip voor wordt opgenomen. Het resultaat zal te beluisteren zijn op het YouTube-kanaal van de John Lennon bus.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn