RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jubileumconcert Nederlands Concert Mannenkoor in de ‘Grote Kerk’ in Apeldoorn

APELDOORN - Het Nederlands Concert Mannenkoor (NCM) bestaat 30 jaar en gaat dit vieren met een prachtig concert in de ‘Grote Kerk’ aan de Loolaan in Apeldoorn op zaterdag 13 april 2019.

Al dertig jaar lang is het koor actief met vier concerten per jaar in verschillende plaatsen in Nederland en elke twee jaar met een buitenlandse concertreis. Het NCM is een landelijk koor en behoort tot de een van de beste Nederlandse amateur mannenkoren. Het koor telt ruim honderd leden. 

De mannen komen uit alle delen van Nederland (van Zoetermeer tot Harlingen) en zijn in hun eigen woonplaats of regio lid van een plaatselijk koor. Omdat zij zoveel passie hebben voor muziek, kiezen zij ook nog voor een uitdaging bij het NCM. Het koor repeteert éénmaal in de drie weken in een centraal in Nederland gelegen locatie. Het repertoire is afwisselend. Zij zingen zowel klassieke als religieuze werken, maar ook (delen uit) musicals en andere vormen van lichte muziek.

Wilt u deze muzikale belevenis niet missen, kom dan op 13 april 2019 naar de „Grote Kerk “aan de Loolaan in Apeldoorn. Aanvang: 20:00 uur.

Kaartverkoop bij alle Primera’s in Apeldoorn, aan de kerk of via de leden van het NCM of anders via de onderstaande adressen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info zie de website: www.ncmonline.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn