RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Julianatoren zoekt attractieve naam

APELDOORN – Het heeft negen jaar geduurd. Maar dit jaar wordt een nieuwe attractie toegevoegd aan de Julianatoren. De zogenaamde thrill ride!

Gillen!
Vol trots en enthousiasme licht Corine Punt (marketing) tegenover RTV Apeldoorn de nieuwe attractie toe. ‘De thrill ride is een tien meter hoge vrijevaltoren. Acht personen nemen plaats in een bakje. Daarna wordt het bakje langzaam omhoog getakeld. Bovenin in de attractie blijft het bakje een moment stil hangen waarop het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Gillen!`

Nieuwe attractie naam
Terwijl de werkzaamheden vorderen wordt overigens nog gezocht naar een definitieve naam voor de nieuwe attractie. Via social media kunnen de fans tot 8 februari een naam bedenken en aanleveren bij de Julianatoren. 

Feestelijke opening
Het beloofd 20 april een feestelijke opening te worden. De bedenker van de nieuwe attractienaam opent samen met Meneer Kaasgaaf de nieuwe attractie.

Vanavond zendt RTV Apeldoorn het TV-interview uit.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn