RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kerstbomenactie Leienplein levert ruim € 1.600 op voor Stichting Feestneus

De kerstbomenverkoopactie van de ondernemers op het Leienpleinplein heeft € 1.690,- opgebracht voor stichting Feestneus. De Apeldoornse Stichting Feestneus levert jaarlijks aan circa 400 basisschool kinderen uit minimagezinnen een verjaardagsdoos.

Robin Batens van Mansion24: „Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd het goede doel steunen: het paste perfect in onze kerstgedachte. En daar waar de opbrengst van de verkoop vorig jaar nog ten goede kwam aan 3FM Serious Request, is er dit jaar gekozen voor een lokaal goed doel. Fijn dat we als plein een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan veel blije kindergezichtjes, een waar feestje!”. Voorzitter Gerard Eijkholt van stichting Feestneus sluit hierop aan: „Super dat de ondernemers van het Leienplein zich hier hard voor hebben gemaakt. We gaan hier heel veel gezinnen blij mee maken om van de verjaardag van hun kind tóch een feestje te maken!”

De kerstbomenverkoopactie voor Stichting Feestneus is een gezamenlijk initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn, M’Joy, Mansion24, Firma van Veldhuizen en Café de Buren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn