• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kersthuisjes gezocht

.

De Zonnehoek is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en jongeren. Elk jaar gaan we met de VSO (voortgezet speciaal onderwijs) afdeling langs bij een van de grote tuincentra. Daar krijgen ze dan een foto-opdracht waarbij ze moeten fotograferen in het kerstdorp dat daar is opgebouwd. De leerlingen genieten daar altijd heel erg van en daaruit is er bij hun het idee ontstaan om zelf een kerstdorp op school te gaan bouwen.

Die wens willen we natuurlijk graag in vervulling laten gaan en daarom zijn we op zoek naar kersthuisjes, boompjes, figuurtjes, lichtjes, eigenlijk alles wat past bij een kerstdorp. Ook zouden de leerlingen heel graag een trein willen, ze kijken namelijk graag naar bewegende dingen. Mochten er mensen zijn die ons kunnen helpen, dan komen we heel graag langs. 

Heeft u op zolder kersthuisjes liggen en geeft u ze graag aan de leerlingen? Reageer dan hieronder. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00