• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kids College Apeldoorn krijgt ruim 10000 euro

APELDOORN - Tijdens de viering van het 2e lustrum kreeg het bestuur van Kids College Apeldoorn (KCA) ruim 10.000 euro aangeboden.

Stichting Kinderpostzegels heeft afgelopen jaar namelijk, voor de eerste keer, de mogelijkheid “lokaal besteden” geïnitieerd. Voor “lokaal besteden” kunnen de deelnemende scholen, zelf een bestemming aangeven voor de opbrengst van de eigen verkoop kinderpostzegels.

Dertien Apeldoornse scholen kozen hierbij voor KCA. Bijna alle scholen boden gisteren zelf de cheque aan in het bijzijn van Ingrid van Veen (Kinderpostzegels). Patricia Wentzel nam de cheques, namens KCA in ontvangst.

Kids College Apeldoorn (KCA) is een weekendschool voor leergierige kinderen, die op zondagmiddag een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking komen. Op 24 zondagmiddagen per jaar kunnen zij deze, samen met Apeldoornse professionals, ontdekken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00