RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kiek tan wat mooi - Veluwse Fotodag

APELDOORN - Op zondag 22 september 2019 is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe van 10:00 tot 17:00 uur het decor van de Veluwse Fotodag. In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur, film en fotografie georganiseerd. Stilstaande beelden maken staat al jarenlang enorm in de belangstelling en de natuur is voor veel mensen het belangrijkste onderwerp om te fotograferen.

De Veluwse Fotodag is een jaarlijks terugkerende workshop en markt waar mensen geënthousiasmeerd worden om lekker de natuur in te gaan en mooie kiekjes te schieten. Dit jaar valt het samen met de bronsttijd van de Edelherten. Dus de kans om een mooi plaatje te maken is bijzonder groot!

Het gaat niet alleen om fotograferen maar eigenlijk om alles wat er mee te maken heeft. Zo staan er grote fotomerken op de markt. En worden er in het hageltje nieuwe Paviljoen presentaties gegeven over het schieten van de mooiste foto’s.  Na de presentaties heeft u de mogelijkheid om zelf het park in te gaan om daar de geleerde theorie in praktijk te brengen.  Maar neem dan wel je camera en telelens mee! Kijk voor meer informatie op www.veluwsefotodagen.nl.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn