RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kinderen de baas bij hun droombaan

 APELDOORN – Op World Childeren’s day organiseert Unicef de actie: ALS EEN BAAS. Verschillende bedrijven uit Apeldoorn en omgeving doen mee aan deze dag.

Gina Adu, lid van het jongerenpaneel UNICEF, vertelde woensdag tijdens ons radioprogramma ´Goedemorgen Stedendriehoek` meer over deze actie.

 Luister hier naar het interview met Gina Adu tijdens Goedemorgen Stedendriehoek (tussen 8-9 uur)

 

 

World Childeren’s day

Op 20 november 1998 is het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind aangenomen door de Verenigde Naties. Het verdrag heeft 54 artikelen en is inmiddels door 196 landen getekend.  

Daarom wordt op deze speciale dag, dit jaar voor het eerst, de actie ´ALS EEN BAAS´ georganiseerd. UNICEF vindt het belangrijk om aandacht te besteden, juist op deze dag. “Het blijft belangrijk om kinderen een stem te geven, kinderen zijn de toekomst van morgen, ” aldus Gina Adu.

Lunchjournaal presenteren bij Studio Sport

Kinderen in de leeftijdscategorie 10-18 jaar oud konden zich aanmelden voor deze dag. Inmiddels is de inschrijving gesloten en hebben er ongeveer honderd kinderen zich aangemeld. Bedrijven in heel Nederland hebben zich aangemeld voor deze actiedag, je kan bijvoorbeeld een dag directeur zijn bij de Apenheul, het lunchjournaal van Studio Sport presenteren en Social Media chef zijn bij de Eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn