RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KINDEREN LATEN OUDEREN STRALEN OP NATIONALE PANNENKOEKDAG

APELDOORN - De 13de editie van Nationale Pannenkoekdag brengt nog meer kinderen en ouderen samen om te genieten van zelfgebakken pannenkoeken. Maar liefst 1.490 scholen, waarvan een zes Apeldoornse scholen, organiseren het pannenkoekfeest voor ouderen.

Bakken met je hart
Bij basisschool de Fakkel, aan de Roerdompweg doet ook mee aan het pannnenkoekfeest. Om half elf beginnen ze met bakken, rond half twaalf worden de pannenkoeken naar Zuid doet samen in Ons Honk gebracht door 43 kinderen. Daar worden ze aangeboden aan vijftien ouderen. De school probeert alle leerlingen er zo veel mogelijk bij te betrekken zodat het een mooie sociale activiteit wordt.

Op Nationale Pannenkoekdag worden opa’s en oma’s en ouderen uit de buurt die zelfstandig of in een verzorgingshuis wonen, in het zonnetje gezet. Samen pannenkoeken eten blijkt een ideaal recept om wat extra aandacht te besteden aan de oudere medemens. Want maar liefst 1 op de 4 ouderen voelt zich eenzaam.

RTV Apeldoorn besteedt vrijdagavond in haar tv-uitzending aandacht aan dit onderwerp.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn