• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kinderfeestjes vieren met een clown voor het raam

.

De clowns van Circus Apeldoorn maken er ondanks het coronavirus toch een feestje van. Deze dagen gaan ze jarige kinderen verrassen met een optreden voor het raam. 

Op de fiets komen de clowns aan bij één van de jarige in Apeldoorn. Pak goed aan en dan lopen ze richting het huis van de jarige Faith. 'We vinden het zo sneu voor die kinderen en daarom gaan we nu bij ze langs om ze zo toch een leuke verjaardag te geven.', aldus Anke van Marle van Circus Apeldoorn

Normaal gesproken geven de clowns van Circus Apeldoorn les aan jeugd tussen de 6 en 15 jaar. Ook gaan ze bij scholen langs voor projecten. Maar door het virus gaat dit nu allemaal niet door. 

De 8-jarige Faith is deze week dus één van de gelukkige en ze was dan ook erg  blij met dit vrolijke bezoek. ' Het was erg leuk. Eigenlijk is er nu bijna geen visite en dat is niet zo leuk.'  Ook voor de ouders van Faith was het bezoek bijzonder 'Het is allemaal een beetje apart deze tijd maar zo kun je er nog wat van maken.', aldus de vader van Faith.

Volgens Anke zijn de kinderen erg blij met de verrassingsoptredens. 'Sommige kinderen zeiden dat dit beste verjaardag ooit was. Daarna hingen ze wel een half uur met hun opa en oma aan de telefoon om te vertellen wat ze hadden gezien.'

Ouders van jarige kinderen in Apeldoorn kunnen zo lang de scholen dicht zijn hun kinderen opgeven bij Circus Apeldoorn door hieronder te reageren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00