RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kinderpretpark Julianatoren genomineerd als Beste Kinderpark en Beste Personeel

APELDOORN - Al voor het tiende jaar worden de Diamond Themepark Awards uitgereikt. Julianatoren is genomineerd voor twee Diamond Themepark Awards. Dit zijn zo ongeveer de oscars voor de dierentuinen en pretparken.

Beste Kinderpark en Beste Personeel
De Diamond Themepark Awards zijn de oscars voor dierentuinen en pretparken. Alleen de beste uit de sector verdienen een award in de 21 verschillende categorieën. Kinderpretpark Julianatoren is genomineerd voor twee awards; Beste Kinderpark en Beste Personeel.

Stem ook mee
De Diamond Themepark Awards worden onder andere uitgereikt aan de hand van publiekstemmen. De bezoekers van de genomineerde parken brengen hun stem uit, welke voor de helft het eindresultaat mee bepaalt. De andere helft wordt bepaald door een vakjury. Alle scores worden samengebracht en het eindresultaat levert dan de winnaar op. De winnaars van de Diamond Themepark Awards worden in het voorjaar bekend gemaakt.

Stemmen kan op: www.diamondthemeparkawards.com

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn