RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kiwanis Apeldoorn Het Loo overhandigt cheque aan Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst mocht na de 5e Keynote lezing het bedrag van € 1000,- in ontvangst nemen, zodat kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben toch mee kunnen doen aan allerlei activiteiten. Voor kinderen geldt: 'nu meedoen is straks meetellen'.

Deze 5e Keynote lezing met de titel 'veranderd en vernieuwd', over de verbouwing van Paleis Het Loo, door algemeen directeur Michel van Maarseveen, gaf een tipje van de sluier over hoe het paleis er straks uit gaat zien. De organisatie was in handen van Kiwanis Apeldoorn Het Loo.

Op de foto: Johan Kramer van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst ontvangt van Ank van der Bilt (Kiwanis Apeldoorn Het Loo) de cheque van€  1000,--.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn