RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klaver nieuwe coach dames Alterno

APELDOORN - De volleybalvrouwen van Alterno in Apeldoorn hebben een nieuwe coach. Het is William Klaver (27). Klaver volgt Eric Meijer op die na dit seizoen zijn geluk gaat beproeven in het buitenland.

Klaver was de afgelopen twee jaar assistent-bondscoach bij Jeugd Oranje. Hij traint momenteel dames 2 van VCN uit Capelle aan den IJssel, dat uitkomt in de eerste divisie.

De nieuwe coach heeft voor één seizoen getekend. Hij en de club hebben de intentie uitgesproken de overeenkomst te verlengen als beide partijen blij zijn met elkaar.

De volleybalsters van Alterno leiden in de eredivisie de degradatiegroep. Alleen de nummer laatst van die groep degradeert. De formatie uit Apeldoorn heeft nog een punt nodig om veilig te zijn en ook volgend seizoen verzekerd te zijn van volleybal in de eredivisie. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn