RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kleuren van Liefde in Mansion24

Jack Liemburg en Ton Snijders begonnen 2 jaar geleden het project ‘Kleuren van Liefde’, een uitdagend creatief avontuur.  Het eindresultaat van deze samenwerking werd gisteren ten doop gehouden in Mansion24. Een boekje met werk van Jack waarin de teksten verweven zijn samen met de cd een uniek en mooi document. In een bomvol Mansion24 luisterden de aanwezigen ademloos naar de muzikanten. De muzikanten, bij elkaar gebracht door Ton Snijders, maakten er een boeiend optreden van. Ton is een bekende muzikant die speelt met onder andere Stef Bos en Frank Boeijen.

Een deel van de opbrengt van deze cd gaat naar de KWF Kankerbestrijding. Jack wil dit doel steunen omdat tijdens het maken van de cd zijn ex overleed aan kanker. Eigenlijk was de middag ook een beetje een postuum eerbetoon aan haar. De sfeervolle nummers raakten veel mensen in het hart en menig traantje werd weg gepinkt.

Een mooie middag waarin muziek, passie en kunst samen komen.

Zondagmiddag, 9 december. Mansion24

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn