RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KNVB heeft alle clubs scenario’s beëindiging competitie aangeboden

ZEIST - De KNVB heeft alle clubs uit het betaalde voetbal vrijdagochtend een aantal scenario’s aangeboden waarover ze zich mogen uitspreken.

Het bestuur betaald voetbal ziet graag dat de Europese tickets worden verdeeld op basis van de huidige ranglijst, zoals de UEFA donderdag ook al dringend verzocht. Daarnaast mogen alle profclubs zich uitspreken of er ploegen uit de eredivisie moeten degraderen en vervangen moeten worden door clubs uit de eerste divisie.

De ploegen uit de eredivisie en eerste divisie hebben tot 16.30 uur de kans te laten weten hoe beide competities moeten eindigen.

Geen eredivisie met 20 clubs
De KNVB ziet voor volgend seizoen niets in een competitie met 20 ploegen, de huidige 18 en de twee beste geklasseerde ploegen van de eerste divisie (SC Cambuur en De Graafschap).

De KNVB houdt vanaf 14.30 uur een videocall met alle profclubs en vertegenwoordigers van voetballers en trainers. Het bestuur betaald voetbal, bestaande uit algemeen directeur Eric Gudde en commercieel directeur Jean Paul Decossaux, beslist na 16.30 hoe het seizoen in het betaalde voetbal eindigt. De KNVB liet eerder al weten dat het zelfstandig beslist, maar wel een zo’n groot mogelijk draagvlak wil creëren.

Eredivisie en TOTO KNVB vrouwen
Het huidige seizoen van de Eredivisie Vrouwen wordt ook niet uitgespeeld. Dit heeft de KNVB besloten na overleg met de deelnemende clubs. Over de verdere consequenties hiervan zal ook vrijdagmiddag meer duidelijk volgen. 

Het TOTO KNVB Beker Vrouwen wordt ook niet meer hervat. Het toernooi was bij de kwartfinales aangekomen en de finale zou op 31 mei plaatsvinden in het Yanmar Stadion in Almere, thuishaven van Almere City.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn