RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Laatste werkzaamheden voor Laan van Osseveld weer opengaat

Zet het maar vast in je agenda: vrijdag 12 mei. Dat is dé datum waarop de Laan van Osseveld weer opengaat. Of eigenlijk: wanneer de tunnel opengaat. Want dat is natuurlijk wat er de afgelopen tijd is gebeurd daar: er is een tunnel geplaatst onder de spoorwegovergang om de verkeersdoorstroming flink te verbeteren.

En dat is nu dus bijna klaar. De komende weken staat er nog van alles op het programma: asfalteren, beton storten en belijningen aanbrengen. En dan is het echt klaar. Vanaf 12 mei kunnen auto’s en fietsers door de nieuwe tunnel heen rijden. Al met al is de Laan van Osseveld dan zo’n 1,5 jaar dicht geweest.

Doorstroming

,,Net als veel buurtbewoners, ondernemers en weggebruikers kijken we uit naar de opening van de tunnel’’, meldt wethouder Marco Wenzkowski. ,,Maar we zijn er nog niet: ook de komende tijd wordt er hard gewerkt om op 12 mei open te kunnen.’’

Voor de ondertunneling stond het verkeer elk uur zo’n 20 minuten stil op de Laan van Osseveld. Door deze grote aanpassing zou de doorstroming dus een stuk beter moeten gaan. Behalve de ondertunneling zelf is de weg ook nog eens verbreed van 2 naar 4 rijstroken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn