RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lichtjesfeest van Leger des Heils in Apeldoorn

Omringd door kaarslichtjes en kerstversiering wordt op zondag 17 december het Lichtjesfeest gevierd. Er worden verschillende kerstliederen gezongen en er is gelegenheid om onder andere naar muziek te luisteren.

In de pauze is er kerstbrood en chocolademelk. In het gebouw staat er ook een kerstboom waarin je een zelfgemaakt ster mag ophangen. De ster mag maximaal A5-formaat hebben.

,,De gedachte hierbij is, sterren stralen in deze wereld en geven tijdelijk licht’’, zegt een woordvoerder van het evenement. ,,Wij hoeven niet de hele wereld te verlichten als jij je eigen kleine hoekje maar verlicht. Je mag wat op de ster schrijven, tekenen of er een gedicht opzetten en deze in de boom hangen. Tijdens het lichtjesfeest wordt er een ster uit de boom gehaald en de eigenaar daarvan krijgt een kerstattentie.’’

Het lichtjesfeest wordt gehouden op zondag 17 december om 16.30 uur bij het Leger des Heils aan Hofveld 21-23.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn