RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Locatie energiewinkel in Apeldoorns centrum bekend

APELDOORN - Onder grote belangstelling ontvouwde deze week de gemeente Apeldoorn de plannen op weg naar duurzaam wonen in Apeldoorn Zuid-Oost. Als speerpunt werd o.a. een binnenkort in het Apeldoornse centrum te openen energiewinkel genoemd.

Wethouder Mark Sandmann lichtte de transitie plannen toe en verwees  o.a. meer naar de nog in te richten energiewinkel in onze binnenstad. Hoewel de wethouder die avond nog geen locatie wilde noemen denkt RTV Apeldoorn te weten waar binnenkort de energie winkel zal worden geopend.

Een duurzame oplossing
In de voormalige Kijkshop op de hoek van de Hoofdstraat met de Paslaan wordt ruimte ingericht voor de energie winkel. Hiermee is gekozen voor een groene oplossing. Immers wordt het pand tevens ingericht als fietsenstalling. Eén plus één is twee lijkt de gedachte te zijn geweest. Een duurzame gedachte! Tevens zal dit een centrale locatie zijn voor alle Apeldoorners om even binnen te wandelen en kennis te nemen van de bespaarmogelijkheden.

Energie besparen is best ingewikkeld. Daarom nog even de transitie puntjes op een rij.

  • U kunt een energiecoach aanvragen voor advies. Deze vrijwilliger komt bij u thuis en levert een kosteloos en vrijblijvend advies voor energiebesparende tips.
  • Er is een website ingericht: energiekapeldoorn.nl
  • In het centrum wordt binnenkort een energiewinkel ingericht.
  • Een energieloket: kosteloos maatwerkadvies van een energieadviseur.
  • Een digitaal loket: digitaal advies over de verduurzaming van jouw woning.

Op energiekapeldoorn.nl staan vele generieke voorbeelden, tips en bedrijven die u op weg kunnen helpen. Misschien komt u wel in aanmerking voor een subsidie of een financiering zoals een subsidie of een lening met een lagere rente.

Maar de eerste stap is aan u. Kom zelf in actie en maak een afspraak met een energiecoach.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn