RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Maak Apeldoorn weer geweldig

APELDOORN - Wordt een project uit Apeldoorn bekroont met een ‘Appeltje van Oranje’ die jaarlijks worden uitgereikt aan drie sociale projecten? Dit jaar is het thema “Maatjes ben je samen”, de interessante prijzen worden in mei 2020 uitgereikt.

De jaarlijkse prijsuitreiking van het Oranje Fonds, heeft iedere keer een andere thema. Dit jaar is het ‘Maatjes ben je samen’ en staan de prijzen ook in het teken van de maatjesprojecten. De projecten waarin mensen elkaar vooruithelpen en langere tijd ondersteunen. Want volgens het Oranje Fonds: “Omdat je samen verder komt. Samen maken we ons land een beetje mooier”.

Drie sociale projecten, die als winnaars worden verkozen, worden bekroond met de prestigieuze prijs. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje gemaakt door prinses Beatrix, een geldbedrag van €15.000 en de erkenning voor het project. De drie initiatieven krijgen in Paleis Noordeinde een Appeltje van Oranje uitgereikt uit de handen van Koningin Máxima.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn