• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Maatregelen campings: 'Het is geen vakantietijd, het is crisistijd'

APELDOORN - De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) neemt extra maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Campings, recreatieterreinen en jachthavens met gezamenlijke toiletten en douches moeten tot en met zeker 6 april dicht. 'Het is geen vakantietijd, het is crisistijd, zegt VNOG-voorzitter Ton Heerts.

De veiligheidsregio scherpt de bestaande maatregelen verder aan. Zo komen er strikte controles in winkels. Als zij de maatregelen rond het maximale aantal klanten en de afstand van anderhalve meter niet naleven, dan volgt er de eerste keer een waarschuwing en bij de tweede overtreding moet de boel dicht.

Markten kunnen vooralsnog openblijven in de regio, zegt Heerts, die als burgemeester van Apeldoorn verantwoordelijk is voor de hele veiligheidsregio. Eerder werd al wel bekend dat de markt in Winterswijk verboden is, omdat die te veel mensen trekt, onder meer van over de grens.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00