RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Makelaardij Buurman uit Apeldoorn maakt volgens Funda de allerbeste woonvideo’s

APELDOORN - Arjan Buurman heeft de Funda’s Video van het Jaar 2019 Award gewonnen. Hij is met zijn zus Erika eigenaar van het 52 jaar oude Apeldoornse familiebedrijf Buurman Makelaardij. Buurman stelt dat naast foto`s, video’s het middel zijn om een woning goed in de markt te zetten.

,,Door het gebruik van video bereik je op Funda gemiddeld twee keer zoveel bezoekers. Je kan in een video meer vertellen over wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van een huis. Hierdoor informeer je beter potentiële kopers die gericht interesse hebben. Dat is prettig voor de verkopers. Hoe meer mensen je bereikt, hoe sneller het huis is verkocht en hoe beter de prijs.

De video’s plaatsen we eerst op onze sociale-/mediakanalen, daar hebben we veel volgers. Sommige video’s bereiken op die manier al tienduizenden mensen. Alleen deze eerste publicatie levert vaak al de eerste bezichtigingen op. 

Volgens cijfers van Funda trekt een nieuw huis gemiddeld rond de negen potentiële kopers. Wij zitten op gemiddeld veertien potentiële kopers.

De prijs is de kroon op ons werk. We hebben de afgelopen drie jaar veel tijd en energie in het maken van onze video’s gestoken. Inmiddels is het filmproces een geoliede machine.” 

RTV Apeldoorn besteedt in de vrijdagavond TV-uitzending aandacht aan dit onderwerp.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn