RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Taakstraf voor man die konijn Anne in brand stak

ARNHEM - Een 31-jarige man uit Apeldoorn is vrijdag veroordeeld tot 80 uur werkstraf, waarvan 30 uur voorwaardelijk, voor het in brand steken van een konijn. De man moet daarnaast verplicht behandeld worden.

In de nacht van 18 op 19 augustus vorig jaar trof de politie een brandend konijn aan in Apeldoorn. Het diertje, dat Anne bleek te heten, had zoveel brandwonden opgelopen dat het niet meer te redden was.

'Wilde jij van het konijn af?'

'Blijkbaar vond jij het nodig om zo met jouw huisdier om te gaan. Wilde jij van het konijn af? Maakte hij te veel rotzooi? Wij zijn in iedere geval ontzettend kwaad', benadrukte de politie op Facebook destijds.

'Ik heb hier geen woorden voor', reageerde de eigenaar op het gruwelijke voorval. 'Liet haar nou gewoon in onze tuin, daar was ze gelukkig.'

Ruim een week na het incident kon de Apeldoorner na een tip worden aangehouden.  'De aanhouding is natuurlijk mooi, maar neemt het leed niet weg', schreef de politie toen.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn