• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man (43) krijgt werkstraf voor seks met meisje (14)

BEEKBERGEN - De rechtbank heeft een 43-jarige man uit Zwolle donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 242 dagen, waarvan 239 dagen voorwaardelijk. Ook krijgt hij een werkstraf van 200 uur, onder andere omdat hij seks had met een 14-jarig meisje.

De man had in juni 2016 seks met het meisje in Beekbergen en Apeldoorn. Daarnaast had de man kinderporno, afbeeldingen en een filmpje, in zijn bezit. Het filmpje heeft hij ook verspreid door het naar zijn vrouw te sturen.

Volgens de rechtbank is er geen sprake geweest van het uitoefenen van druk of dwang door de Zwollenaar. De ontmoetingen hebben volgens beide partijen steeds vrijwillig plaatsgevonden. Volgens de rechtbank is er nog steeds sprake van ontucht, vanwege de ongelijkwaardige verhouding tussen de Zwollenaar en het meisje.

De uitspraak is conform de eis van de officier van justitie. De rechtbank heeft bij het vonnis rekening gehouden met het blanco strafblad van de man en het feit dat de relatie met zijn vrouw mede door de strafzaak beëindigd is.

Naast de werkstraf en de voorwaardelijke celstraf wordt de man onder toezicht van de reclassering gesteld. Ook moet hij zich laten behandelen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00