RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man ernstig gewond na ongeval

Een man is dinsdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval. Het ongeval gebeurde iets na 23.00 toen de man met zijn voertuig over de Prins Willem- Alexanderlaan in Apeldoorn reed en door nog onbekende redenen van de weg af raakte. De auto kwam vervolgens op het fietspad terecht waarnaar hij met zijn auto tegen een muurtje tot stilstand kwam.

De hulpdiensten rukten massaal uit meerdere brandweerwagens, politie eenheden en een ambulance. De man is uit het voertuig geholpen waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

De schade is enorm. De politie doet momenteel toedracht naar het ongeval. De Verkeersongevallen Analyse van de politie komt ter plaatse om sporen onderzoek te doen.

De politie heeft twee getuigen gesproken, en heeft dan ook van beide verklaringen op genomen. De politie kon nog niet veel zeggen, maar wat wel zeker was is dat de man geen gordel droeg.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn