RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Autokraker steekt bewoner neer, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis

APELDOORN - Een 27-jarige man uit Apeldoorn is zaterdagochtend vroeg neergestoken door een inbreker. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De man zag even na 4.00 uur vanuit zijn huis dat iemand probeerde in te breken in de auto van zijn vriendin. Hij ging achter de inbreker aan, maar die stak hem na 50 meter in zijn buik. De steekpartij was op de kruising tussen de Archimedesstraat en de Edisonlaan, aan de noordkant van de stad. 

De dader is een man van 1.95 meter met een onverzorgd uiterlijk. Zijn haar is kort aan de zijkanten en bovenop wat langer. Hij droeg een zwart bomberjack en daaronder een trui met capuchon. Ook droeg hij een trainingsbroek met strepen.

De politie heeft de auto van de vriendin meegenomen voor onderzoek. 

Bekijk beelden van de plaats van de steekpartij:

Een 27-jarige man uit Apeldoorn is zaterdagochtend vroeg neergestoken door een inbreker. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn