RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man maakt Kruidvat voor ruim duizend euro lichter

APELDOORN - Een man dupeert drogisterij Kruidvat aan de Linie in Apeldoorn voor meer dan duizend euro. Wie is hij?

Het is zaterdag 12 oktober wanneer deze man na half vier de Kruidvat binnenloopt. Aanvankelijk loopt hij wat door de winkel. Dan loopt hij naar het schap met de make-up artikelen.

De man stopt bij het schap verschillende artikelen in de winkeltas en daar is hij enige tijd druk mee. Vervolgens pakt hij een kledingstuk en ook dat stopt hij in zijn tas.

Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.

Hij verlaat de winkel zonder blikken of blozen. Maar vooral zonder te betalen. In de tas zitten winkelspullen met een gezamenlijke waarde van meer dan duizend euro. De artikelen hebben beveiliging maar het alarm blijft stil.

De politie zoekt een getinte man met zwart haar en een snorretje. Hij heeft een normaal postuur en droeg die dag een zwarte jas, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. De spullen stopte hij in een grote 'big shopper'.

Bel 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) en geef je tip door als je kunt helpen. Het zaaknummer is 2019466351. Ook is er een tipformulier op politie.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn