• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man hoort bijna vijf jaar cel eisen voor seksuele uitbuiting meisje

APELDOORN - Een 30-jarige man uit Apeldoorn heeft dinsdag 59 maanden (bijna vijf jaar) cel tegen zich horen eisen voor de seksuele uitbuiting en mishandeling van een 17-jarig meisje. Hij zou het slachtoffer van september 2014 tot en met februari 2015 als prostituee hebben laten werken in Apeldoorn en omgeving, waarna ze het verdiende geld aan hem moest afstaan.

De man wordt ervan verdacht seksadvertenties met het slachtoffer te hebben geplaatst, haar voor betaalde seksdates in de auto naar klanten op parkeerplaatsen hebben gebracht en een woning en hotelkamers te hebben geregeld waar ze klanten kon ontvangen. 

Meisje en haar familie met dood bedreigd

Hij zou de 17-jarige meerdere malen mishandeld hebben. Steeds als het slachtoffer wilde stoppen met prostitutie zou hij haar en haar familie met de dood bedreigd hebben of zei hij van haar te houden.

De Apeldoorner zou ook zo'n 70.000 euro en een aantal sieraden verborgen hebben gehouden, terwijl hij wist dat die afkomstig waren uit een misdrijf.

Een 28-jarige huisgenote wordt verdacht van witwassen van ongeveer hetzelfde bedrag. Tegen haar is een werkstraf van 120 uur, een boete van 30.000 euro en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden geëist.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00