• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man vast voor bedreiging vrouw met vuurwapen

APELDOORN - Een 26-jarige Apeldoorner is vrijdagavond aangehouden voor het bedreigen van een vrouw in de Rijnstraat in zijn woonplaats. Hij zou daarbij een pistool en pepperspray hebben gebruikt.

Volgens de politie kon de verdachte rond 23.15 uur op de Kayersdijk in de boeien worden geslagen. Omdat de man gewapend zou zijn, hadden agenten uit voorzorg kogelwerende vesten aangetrokken. 

Het slachtoffer, een vrouw van 27, was bespoten met pepperspray. De verdachte bleek ook een busje met dat spul bij zich te hebben. Een agent vond in de omgeving een vuurwapen. Dat is veiliggesteld voor sporenonderzoek.

Een hondengeleider heeft met zijn diensthond de omgeving afgezocht. De politie nam ook twee voertuigen in beslag voor verder onderzoek. Ze hoopt op tips van getuigen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00