RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Meedoen met de werkgroep Routes van IVN Apeldoorn?

Hou je van wandelen of fietsen? Dan is dit de vrijwilligersvacature voor jou. Meehelpen met het controleren en/of maken van wandel- of fietsroutes in de omgeving van Apeldoorn, Epe of Voorst.
IVN-Apeldoorn heeft een behoorlijk aantal wandel- en fietsroutes. Daarvan is uiteraard de route beschreven, maar biedt ook diverse informatie over de natuur langs de route. De werkgroep Routes onderhoudt de routes, maar maakt ook nieuwe routes. Binnenkort ook via de speciale IVN Route app.
Naast het maken van een aantrekkelijke route is het toevoegen van wat natuurinformatie natuurlijk ook van belang. Als je die (nog) niet hebt, is dat geen enkel bezwaar, want er zijn genoeg IVN leden die deze kennis wel hebben en toe kunnen voegen.

Vind je het leuk om deel te nemen aan deze werkgroep? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meedoen, maar ben je nog geen IVN lid, dan is het wel de bedoeling dat je IVN lid wordt. Dat heeft ook zo zijn voordelen (zie www.ivn-apeldoorn.nl / menu lid worden).

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn