RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Midwinterconcert Prinses Juliana Beekbergen en Apeldoorns Christelijk Mannenkoor

Na de Nieuwjaarsconcerten geven harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen en het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor een Midwinterconcert op zaterdag 10 februari in Theater Orpheus in Apeldoorn. 

Er worden verschillende muziekstijlen gespeeld, zoals musical, opera en operettemuziek. De werken die voorbij komen zijn bijvoorbeeld die van Mozart (Zauberflöte), Strauss (Zigeunerbaron) en Pat Boone (Exodus). Prinses Juliana Beekbergen staat onder leiding van dirigent Marten van der Wal en Jacob Schenk is de dirigent van het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor. De solisten zijn sopraan Anke ter Riet en tenor Gerrit van de Heide. 

Het Midwinterconcert wordt gehouden op zaterdag 10 februari en begint om 15.00 uur in Theater Orpheus in Apeldoorn. Een ticket kost 20 euro per persoon, dit is inclusief garderobe, koffie of thee vooraf en een (pauze)drankje. Kaarten zijn te koop via www.orpheus.nl/voorstellingen/5180/midwinterconcert/apeldoorns-christelijk-mannenkoor of je kunt bellen naar telefoonnummer 055 – 52 70 300. Voor meer informatie kun je kijken op www.harmonie-pjb.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn