RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Monkey Town Apeldoorn zoekt kinderen om de Jungle Kids Escaperoom te testen

Eerste try-outs op 5 en 7 september

Monkey Town Apeldoorn zoekt kinderen die nieuwe Jungle Kids Escaperoom willen testen. De Kids Escaperoom van Monkey Town is een combinatie van ‘Indiana Jones meets the Jungle’. Een groep van maximaal 8 kinderen (vanaf 6 à 7 jaar) en 1 volwassen begeleider gaan een Junglehut in en moeten met behulp van tricks & trucks sleutels vinden om op tijd de hut te kunnen verlaten. Op zowel woensdagmiddag 5 september als vrijdagmiddag 7 september mogen 3 groepen kinderen de nieuwe Kids Escaperoom gratis uittesten.

Degene die met zijn groep een kans wil maken op een try-out kan via de facebookpagina van Monkey Town Apeldoorn meedoen aan de wedstrijdactie. Na de try-outs is de Kids Escaperoom te reserveren in combinatie met een feestje of zomaar voor een uur aan actie, spanning en sensatie.

Meer informatie is te vinden op de website van Monkey Town Apeldoorn (www.monkeytown.eu/apeldoorn).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn