RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Musical Oklahoma in theater Orpheus

 

Muziektheater Apeldoorn speelt op zaterdag 23 en zondag 24 september in Theater Orpheus de musical Oklahoma. Zowel kinderen, jeugd en volwassenen zijn aan het repeteren voor deze productie. Het verhaal speelt zich af op het platteland in Oklahoma, waar de sfeer een belangrijke rol speelt.

 

De leden van het muziektheater komen elke donderdagavond bij elkaar om te zingen, te dansen en te acteren onder begeleiding van repetitor Michiel Hinnen en regisseur Dookje Engelhard. Op het toneel zal dirigent Henk Menkveld het orkest van 25 personen leiden, dat vrijwillig de muziek van Rodgers & Hammerstein ten gehore zal brengen. Het decor, de rekwisieten, de kleding en het licht maken het geheel compleet.

 

Het verhaal van Oklahoma gaat over Laurey, een boerenmeisje dat worstelt met keuzestress. Ze wordt geconfronteerd met de keuze tussen de leuke en enthousiaste Curly, die ze graag plaagt, en de boerenknecht Jud, die al lange tijd gevoelens voor haar heeft. Haar vriendin Annie zit ook in een soortgelijke situatie, waarin ze moeite heeft met het afwijzen van alle jongens die geïnteresseerd in haar zijn.

 

De voorstelling van zaterdag 23 september begint om 20.00 uur en de voorstelling van zondag 24 september begint om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van theater Orpheus 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn