RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Na Apeldoorn Zuid krijgt nu ook McDonald’s Centrum McCafé

Het McDonald’s restaurant op de hoek Hofstraat en Hoofdstraat in Apeldoorn Centrum gaat groots verbouwen. Vanaf 4 maart starten de werkzaamheden en zal het restaurant tijdelijk gesloten zijn. Vrijdag 22 maart zal het restaurant weer openen met een geheel nieuw interieur én McCafé.

Naast de bekende Burgers, McNuggets en Franse Frietjes kunnen gasten hier straks terecht voor koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants. Ook zal er gestart worden met Table Service, gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil direct plaatsnemen in het restaurant. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

Franchisenemer Henk Koning is blij met de komst van McCafé naar Apeldoorn Centrum: ,,Na Apeldoorn Zuid is het fantastisch dat we nu ook in het centrum van Apeldoorn onze gasten kunnen voorzien van heerlijke koffiespecialiteiten en dat alles nu ook aan tafel geserveerd kan worden zorgt voor veel gemak voor de gast. Ook ben ik erg enthousiast over het nieuwe interieur, de frisse lichte kleuren en trendy meubels zullen zorgen voor een totaal nieuw look.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn