RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Na Serious Request zet de Apeldoornse binnenstad zich in voor lokaal doel 

De ondernemers op het Leienplein zetten zich vorig jaar in voor 3FM Serious Request door middel van een ludieke kerstbomenactie. De opbrengst van deze actie kwam destijds ten behoeve van de Stille Ramp. Dit jaar organiseren de ondernemers in de binnenstad in samenwerking met Centrummanagement Apeldoorn wederom een kerstbomenverkoop, maar dan voor een lokaal goed doel: Stichting Feestneus. Centrummanagement Apeldoorn geeft zet de eerste stap door 80 kerstbomen in te kopen en deze beschikbaar te stellen voor de binnenstad.

Stichting Feestneus

Voor veel Apeldoornse bijstandsgezinnen is het vieren van een verjaardag financieel lastig, zeker daar waar de verjaardag aan het einde van de maand valt. Ook de traktatie in de klas en een partijtje geven is vaak niet mogelijk en juist op deze leeftijd wil je als kind niet uit de boot vallen. Stichting Feestneus zorgt voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan voor ouders die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kerstbomenverkoop

Van donderdag 6 t/m donderdag 20 december kan men op het Leienplein terecht om een mooie boom uit te zoeken. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar Stichting Feestneus. De kerstbomenverkoop is een initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn,  M’Joy, Firma van Veldhuizen, Mansion24, Restaurant Diyar en Café de Buren in samenwerking met Centrummanagement Apeldoorn.

Kijk voor meer informatie over de verkoop op www.apeldoorn-binnenstad.nl/kerstbomenverkoop-leienplein.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn