RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Na succesvolle theaterdiners nu ook weer kindervoorstellingen bij Orpheus

APELDOORN – Theater Orpheus breidt de programmering uit. Na vier bruisende avonden in theaterrestaurant O55 kondigt Orpheus vandaag naast de uitbreiding van de programmering rondom de theaterdinerprogrammering in juli, nu ook de programmering van de kindervoorstellingen aan!

Nieuw: peuterkleuterpret en kindervoorstellingen in juni en juli
Eerder liet het theater al doorschemeren druk te zijn met het organiseren van een aantal kindervoorstellingen in juni en juli. Daar valt nu goed nieuws over te vermelden. Het is rond!

Van 24 juni tot en met 15 juli zijn er iedere woensdag één of twee peuterkleuterpretvoorstellingen voor kinderen van 2  t/m 5 jaar en voorstellingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Begin volgende week gaan deze voorstellingen in verkoop en bezoek je al vanaf €7,50 samen met je kind het theater.

Theaterdiners juni bijna uitverkocht
Toen Orpheus 20 mei aankondigde vanaf 4 juni theaterdiners te presenteren in O55 bleek dat bezoekers echt weer zin hadden in een avond uit. Voor de resterende avonden in juni zijn dan ook nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus: “We hebben ons restaurant gezellig ingericht voor 30 gasten en per 1 juli doen we dat
– veilig op anderhalvemeter – voor maximaal 100 gasten. We verheugen ons op deze avonden en op de kindervoorstellingen”.

Theaterdiners
 12 en 13 juni Silvester Zwaneveld, comedy
 18, 19 en 20 juni Ed Struijlaart, singer-songwriter
 25, 26 en 27 juni Celine Jansen, operazangeres
   2 en 4 juli Kika Sprangers & friends, jazz

Ga voor meer informatie over de programmering in juli en om te reserveren naar www.orpheus.nl/theaterdiner.

Kindervoorstellingen
24 juni Pakkepapier (peuterkleuterpret)
   1 juni Katton (peuterkleuterpret)
   8 juli Wonderlijke WereldWijsjes (peuterkleuterpret)

Ga vanaf begin volgende week voor meer informatie over de programmering in juli en om te reserveren naar www.orpheus.nl/voorstellingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn