RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nelke overtuigt met voorjaarsshow

Liefhebbers van de dans in Apeldoorn zijn Nelke van der Gaag nog niet vergeten. Gisteren (zondag 24 maart) liep de theaterzaal van Gigant tijdens twee dansvoorstellingen lekker vol. Met publiek van alle leeftijden.

De oud-directeur van STA en de voormalige artistiek manager van Tim Koldenhof Producties heeft de danswereld verruild voor een bestaan in de verantwoorde recreatiesector (natuur, geen alcohol). Een keer per jaar trekt ze met een stuk of tien professioneel opgeleide dansers die naar een podium hunkeren én jonge, talentvolle dansers uit de stal van Tim Koldenhof de stoute schoenen aan. Een voorjaarsproject dat zoals het er nu naar uitziet met de steun van een sponsor en Gigant tot een vaste waarde kan uitgroeien. De voorstelling gisteren was niet alleen zeer divers, maar ook overtuigend. En wat niet onbelangrijk is: er komt publiek op af. ,,Gewoon doorgaan’’ zou een gelouterde Britse dansmeester zeggen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn