RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe corona testlocatie op het Zwitsalterrein

APELDOORN - Iedereen met milde corona-gerelateerde klachten kan zich laten testen bij één van de teststraten van de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Vanaf 22 juni is er een teststraat op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier kunt u alleen op afspraak terecht.

Om een testafspraak kunt u bellen het landelijke afsprakennummer 0800-1202 van de ggd. u kunt zeven dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur bellen om een afspraak te maken bij een testlocatie in de buurt.

Coronatest alleen bij klachten
Het telefoonnummer is bedoeld voor iedereen die milde klachten heeft passend bij het coronavirus. alleen met deze klachten wordt een test afgenomen. zonder klachten heeft het geen zin een test af te nemen. voor het maken van de afspraken krijgt u een aantal vragen over de aard van de klachten. bij het maken van de afspraak wordt een bsn-nummer gevraagd ter identificatie. u krijgt dan de tijd en plaats waarop de test wordt afgenomen. het streven is om de test zo snel mogelijk af te nemen, in principe de volgende dag.

De uitslag binnen 48 uur
Na de testdag duurt het maximaal 48 uur voordat de uitslag bekend wordt gemaakt. bij een positieve uitslag neemt ggd noord- en oost-gelderland contact met u op om vervolgens het bron- en contactonderzoek te starten. besmette personen gaan vervolgens in isolatie en hun huisgenoten krijgen het dringende verzoek om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan.

Meer info staat op de website van de ggd noord- en oost-gelderland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn